Sponsors

 • Tijssen watersport

  Bij Tijssen watersport hebben we jarenlang kunnen kranen. Daarnaast ook leverancier van onze nieuwe clubkleding en alle andere noodzakelijke watersportartikelen.

  http://www.tijssenwatersport.nl
 • Keurigonline

  Bij keurigonline wordt onze website gehost. Zij zorgen er al jaren voor dat wij onbezorgd onze online zaken kunnen doen. Een prima provider met een uitstekende helpdesk.

  http://www.keurigonline.nl
 • Adomex

  Adomex was het eerste Nederlandse bedrijf, dat zich toelegde en specialiseerde op de markt van snij- en decoratiegroen. Ledervaren, Salal en Aspidistra zijn o.a. producten in ons brede assortiment. Wij hebben de ontwikkelingen van dichtbij meegemaakt en er een belangrijke bijdrage aan geleverd. Tegenwoordig is snij- en decoratiegroen een serieuze productgroep binnen de sierteelthandel. Adomex bestaat al sinds 1977. Wat ooit klein begon, is uitgegroeid tot een gevestigde naam. Ons assortiment heeft zich door de jaren enorm verbreed en onze organisatie laat zich kenmerken als uiterst modern en professioneel

  https://www.adomex.nl/
 • Angela den Hartog Makelaardij o.g.

  Iedere verhuizing is een belangrijke fase in uw leven.

  Niet zo gek toch dat u graag voor de aan- of verkoop van uw woning een makelaar zoekt die beseft dat het niet alleen om ‘geld’ gaat!

  Met zorg en persoonlijke aandacht maken wij onderscheid tussen de zakelijke, praktische en emotionele kant behorende bij een aan- of verkoop.

  Daarbij streven we naar een grote mate van zorgvuldigheid en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening met een ‘vrouwelijke touch’.­

  Want juist die vrouwelijke eigenschappen komen buitengewoon goed van pas in het makelaarsvak!

  https://www.angeladenhartogmakelaardij.nl/
 • Holemans Nederland

  Wij leveren de bouwstoffen uit eigen Industriezand en -grind productie of door directe import vanuit steengroeves in het buitenland.

  Met Holemans Nederland als partner voor de toelevering van uw bouwgrondstoffen hoeft u zich geen zorgen te maken over de logistiek. Wij regelen het transport over water of weg, en regelen het lossen van de schepen. Desgewenst in een logistiek totaalpakket: Daarbij verzorgen we de op- en overslag van bulkgoederen zoals waterbouwstenen, containers of stukgoederen op onze verschillende locaties.

  http://www.holemansnederland.nl/
 • Milestone Fresh

  Milestone Fresh is een onafhankelijke expediteur die diensten verleent op het gebied van temperatuur gereguleerd transport en het faciliteren van een "total supply chain" oplossing voor uw wereldwijde logistiek. Onze doelstelling is het verbeteren van de logistieke processen en het transport van onze klanten.

  http://www.milestonefresh.nl/
 • Restaurant Kom eten

  Restaurant Kom Eten is sinds 1 april 2012 geopend in Kom Hoogmade Dorpscentrum. Wij serveren smakelijke gerechten voor een eerlijke prijs en zijn gek op streekproducten uit het Groene Hart. Natuurlijk koken wij met de seizoenen mee.

  http://www.kometeninhoogmade.nl
 • RickTop1

  Richard Pot is onze vaste fotograaf en levert tevens diensten in de ICT.

  http://www.ricktop1.com/nl/
 • Stichting Vrienden van Dichtbij

  Stichting Vrienden van Dichtbij is in het leven geroepen om de 'minder bedeelden' in onze samenleving, voornamelijk kinderen, te helpen. Daarvoor kun je naar verre buitenlanden gaan, maar ook in Nederland is nog steeds veel hulp nodig.

  http://www.vriendenvandichtbij.com/